Skip to main content

Samen lunchen

De tussenschoolse opvang = TSO = overblijf

Op school is er een mogelijkheid om tussen de middag over te blijven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het overblijven wordt georganiseerd door de organisatie LUNCHKIDZ (zie: www.lunchkidz.nl).
Lunchkidz werkt met een vaste coördinator en een team geschoolde overblijfmedewerkers. Jessica is de coördinator op deze school.

Bij vragen kunt u Jessica bereiken op:

Tel: 06 – 33 13 50 45
E-mail: toermalijn@lunchkidz.nl

Praktische info

Het tarief voor het overblijven is € 2,35 per overblijfmoment.
Indien u uw kind wilt laten overblijven, kunt u de overblijf heel eenvoudig vooraf reserveren in het online administratiesysteem van LUNCHKIDZ. U kunt vaste dagen of incidentele dagen opgeven in dit systeem. Ook kunt u bij structurele dagen de reservering voor 10.00 uur (op de overblijfdag zelf) annuleren zodat er geen kosten in rekening worden gebracht.

De kosten voor de TSO wordt maandelijks automatisch geïncasseerd op basis van het werkelijk aantal afgenomen overblijfmomenten. U betaalt dus nooit te veel en u hoeft geen strippenkaarten te kopen. Lunchkidz incasseert altijd rond de 3e of 4e van de nieuwe maand.

Aanmelden

LUNCHKIDZ werkt met een digitaal registratiesysteem. Dit heeft de volgende voordelen:

  • –  De overblijfmedewerkers zijn minder tijd kwijt aan administratie en kunnen dus meertijd aan uw kind besteden.
  • –  Medewerkers zijn altijd op de hoogte van eventuele bijzonderheden zoals medicatieen allergieÎn.
  • –  Betere controle op de aan -en afwezigheid van uw kind.
  • –  U kunt vaste dagen ruim van tevoren in ÈÈn keer inplannen (structurele dagen).
  • –  U kunt uw kind op ieder willekeurig moment, tot 10:00 uur van de dag van het overblijven, aan- of afmelden, via onze App. Klikt u hierbij in de agenda op de dag waarom het gaat en de dag van aanwezigheid zal verwijderd worden.

Mocht u zich willen inschrijven als nieuwe ouder, dan kunt u voor deze school inloggen via de site www.lunchkidz.nl met de schoolcode: toer123 en het wachtwoord is: welkombijproles Inschrijven kan alleen met een vaste computer of laptop. U kunt op de site op de knop “inloggen” klikken en de naam van de school selecteren. Daarna kunt u een nieuwe aanmelding selecteren. Het is belangrijk om alle (verplichte) velden op het formulier correct in te vullen zodat Lunchkidz altijd over de juiste contactgegevens en (medische) informatie over uw kind beschikt en u kan bereiken in geval van een calamiteit.

Na de registratie kunt u de app van Lunchkidz downloaden en met uw e-mail en wachtwoord de app activeren.

Voor- en naschoolse opvang

Binnen Zeewolde zijn er meerdere aanbieders die kunnen voorzien in de opvang van leerlingen buiten de reguliere schooltijden. Zij verzorgen het halen en brengen van de leerlingen van en naar de school.